Click to open a larger map

På Løp- og Idrettsklinikken er vi 4 fysioterapeuter med lang og bred erfaring. Vi er en klinikk, noe som gjør at du raskt kan få en time hos oss når problemet oppstår. Klinikken holder til i lyse, fine lokaler på taket av Trekanten kjøpesenter og her har vi vært siden 2003. Vi er en godt etablert klinikk, som alltid har pasientens beste i fokus. Vårt mål er å hjelpe deg bli bedre. Vi har kort eller ingen ventetid og kan garantere deg raskt time.

Vi har spisskompetanse innen flere felt og vi holder oss konstant faglig oppdatert, som er viktig i en bransje som er i stadig utvikling. Med utgangspunkt i en grundig undersøkelse vurderer vi hva som vil være de mest effektive tiltakene, og legger i samarbeid med deg, opp en behandlingsplan. Behandlingsplanen er ofte en kombinasjon av forskjellige elementer, som behandling, aktivitetsstyring, øvelser mm. Vi har også ulike gruppetreninger, vi kan holde foredrag rundt en rekke temaer, skadeforebyggende trening, idrettsutøvere, ergonomi, samarbeide med foreninger, idrettslag osv.

Uansett hvor i kroppen du har problemer, har vi kompetansen til å hjelpe deg- og skulle vi, mot formodning, ikke finne riktig løsning vil vi alltid hjelpe deg videre i riktig retning.
Vi samarbeider med de fleste forsikringsselskapene og kan derfor ta imot pasienter med helseforsikring.