Hege Erichsen
Eier av Løp- og Idrettsklinikken
Idrettsfysioterapeut
Mobil: 95222750
hege@loep-og-idrettsklinikken.no

Hege ble utdannet fysioterapeut ved Fysioterapi høgskolen i Oslo i 1996. Hege er også utdannet idrettsfysioterapeut. Hun har spesialisert seg på undersøkelse og analyse av belastningmønsteret i underekstremitene og løpestilsanalyser. Hun er spesialist i muskel- og skjelett ultralyd underekstremitetene.

Hun er faglig ansvarlig for SuperSole konseptet i Norge og utdanner andre norske, svenske og danske fysioterapeuter innen konseptet. Hege har vært fysioterapeut for Asker fotball Kvinner og for landslaget i hundekjøring.

Silje S van der Rest
Daglig leder ved Løp- og Idrettsklinikken
Fysioterapeut
Mobil: 90978662
Epost: Silje@loep-og-idrettsklinikken.no

Silje er utdannet ved Saxion hoogschool Enchede, Nederland, 2001 og har erfaring fra privat praksis i Nederland. Hun har instruktør utdannelse innen SuperSole konseptet og brukes som foredragsholder. Itillegg har hun diverse videre utdanning innen idrettsmedisin, MTT, SET-fysioterapeut, triggerpunkt behandling med nåler,vibrasjonstrening. Silje har også erfaring innen bedriftsfysioterapi og kan foreta arbeidsplassvurderinger på oppdrag fra NAV.

Marius Holst Meinseth
Fysioterapeut
Mobil: 99618805
Epost: Marius@loep-og-idrettsklinikken.no

Marius er udannet ved Kings College London 94-99. Han jobber som fysioterapeut for ro- og padle landslaget. Marius har vært med landslaget i over 10 år. Marius har vært med i 4 VM og 2 OL som fysioterapeut. Marius er også utdannet SuperSole behandler og har videreutdanning innen triggerpunkt behandling med nåler.

 

Erik Christopher Holtnæs
Fysioterapeut
Epost: erik@loep-og-idrettsklinikken.no

Fysioterapeut, utdannet i Nederland 2011. Vært profesjonelle basketballspiller for både Asker Aliens og Bærum Basket, han har vært fysioterapeut for det Norske basketball landslaget, vært med til 3 Nordiske mesterskap, U20 EM og U18 EM. Videreutdanning innen såletilpasning, tilpasning av ortoser og bandasjer. Erik utfører også laktattesting.